
گوگل به آرامی در حال پیشبرد طرح توسعهی عینکهوشمند خود، گوگلگلس است. این کمپانی پس از عرضهی چندبارهی این محصول برای توسعه دهندگان اپلیکیشن، در آخرین اقدام خود گوگلگلس را برای خرید در دسترس عموم قرار داده است. این بدین معنی است که برای استفاده از این محصول دیگر نیازی به ثبتنام و سپری کردن مراحل خاص نیست.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
موتور رندر یا به انگلیسی layout engine هسته یک مرورگر به حساب میآید که وظیفه پردازش و رندر کدها را بر عهده دارد.
اگر طراح حرفه ای باشید میدانید که ظاهر یک وبسایت باید با تمامی مرورگرها سازگار باشد و دلیل این تفاوت مکان و جزئیات به خاطر تفاوت موتورهای مرورگرها می باشد.

در این تصویر میتوانید آمار استفاده از مرورگرهای مختلف در نقاط مختلف دنیا را ببینید.(سبز:کروم – نارنجی:فایرفاکس – آبی:اینترنت اکسپورر – خاکستری:سفری – قرمز:اپرا)
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
حتما بخوانید.............
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
فایرفاکس شاید در حال حاضر محبوب ترین مرورگر دنیا نباشد اما با تکیه بر افزونه های (add-ons) زیادی که در مخزن خود دارد همچنان یکی از رقیبان اصلی این دسته است افزونه های کاربردی که نیاز هر کاربر مبتدی و تخصصی را بر طرف می کند. در این مقاله از گویا آی تی به معرفی ۲۰ افزونه برتر در سال گذشته میلادی می پردازیم.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
دریچه امروز لیست قیمت لپ تاپهای موجود در بازار ایران را به همراه عکس و مشخصات برای شما کاربران آماده کرده است، تا بتوانید بهترینها را انتخاب کنید.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
نرم افزار Wise Care 365 یکی از ابزارهای حرفهای در زمینه بهینه سازی سیستم عامل میباشد. بعد از نصب این نرم افزار شما احساس خواهید کرد که یک سیستم عامل جدید را بر روی رایانه نصب كردهايد.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
Google Now که همواره در پی ایجاد پلی بین دنیای آفلاین و آنلاین ماست، به تازگی به ویژگی جدیدی مجهز شده است كه تبحر خاصي در خالي كردن حسابتان دارد!
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
یاهو یک اپلیکیشن موبایل دیگر را به تصرف خود در آورده است. در Blink کاربران قادر هستند پیغامهایی را به دیگران ارسال کنند که بصورت خودکار از بین میروند. چیزی شبیه به آنچه در سریال کارگاه گجت یا سرویس SnapChat شاهد آن بودیم.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
بسیاری از کاربران لپ تاپ، حتی افرادی که مدت ها است کاربر لپ تاپ به حساب می آیند با این سوال که به واقع عمر مفید یک لپ تاپ چقدر است و رعایت چه نکاتی منجر به افزایش طول عمر مفید لپ تاپ می شود مواجه هستند! پاسخ این سوالات با توجه به رشد شدید قیمت ها طی یکی دوسال اخیر، قطعا به کاربران در کاهش هزینه ها و همچنین استفاده بهتر و بهینه از لپ تاپ کمک می کند.
یافتن پاسخ این سوالات حتی باعث می شود، شما درگیر دردسرهای تعمیر و تامین قطعه نشوید. پس قبل از وقوع اتفاق به فکر چاره یا حداقل درمان باشید و به مجموعه نکاتی که ما در این بخش برای افزایش طول عمر به شما یادآوری می کنیم توجه کنید.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
شرکت گوگل شرایط و قوانین مربوط به حفظ حریم خصوصی کاربران خود را بهروز کرد تا با این اتفاق اجازه داشته باشید کمی بیشتر به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشد. ادامه خبر ...
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
ایتنا- علاقمندان به اجرای بازیهای رایانهای پرحجم و کاربران حرفهای باید تا اوایل پاییز منتظر عرضه حافظههای پیشرفته DDR4 بمانند.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
این روزها همهجا صحبت از آزادسازی قیمت حاملهای انرژی است و انرژی برق نیز یکی از مهمترین مواردی است که کاربران براحتی میتوانند مصرف آن را مدیریت و در بسیاری از موارد نیز صرفهجویی کنند!
تا به حال به فکر محاسبه میزان برق مصرفی لپ تاپ خود افتاده اید؟ حدس می زنید چه میزان از بهای قبض برق مربوط به لپ تاپ شخصی شما باشد؟ برای محاسبه میزان برق مصرفی توسط لپ تاپ می توانید از نرم افزار رایگان Joulemeter که یکی از پروژه های تحقیقاتی مایکروسافت است، کمک بگیرید. روش استفاده از این نرم افزار به شرح زیر است:
1ـ به لینک زیر بروید و نسخه ای از برنامه را دانلود کنید:
http://goo.gl/OHx7iI
توجه: این نرم افزار در ویندوز 7 و 8 قابل اجراست و برای استفاده از آن در رایانه های رومیزی نیازمند سخت افزار مجزا برای محاسبه برق مصرفی خواهید بود.
2ـ پس از نصب نرم افزار و اجرای آن در تب Calibration ، گزینه Running on Battery را انتخاب کنید. (توجه داشته باشید در مدت تست، کابل برق لپ تاپ به پریز وصل نباشد و باتری نیز بیش از 50 درصد شارژ داشته باشد)
3ـ نرم افزارهای فعال را ببندید و حافظه های فلش یا دیگر رسانه های ذخیره ساز را نیز از لپ تاپ جدا کرده و روی Perform Calibration کلیک کنید. (برای چند دقیقه از لپ تاپ استفاده نکنید)
4ـ با انجام این عملیات، نرم افزار شروع به بررسی مصرف برق توسط پردازشگر مرکزی، هارد دیسک، نمایشگر و... کرده و در نهایت با نمایش تب Power Usage میزان مصرف را برای شما به نمایش در می آورد. (در حین عملیات بررسی سعی نکنید نور نمایشگر را کم یا زیاد کنید و حتی با خاموش شدن صفحه نمایش بر اثر عدم فعالیت از سوی کاربر، سعی نکنید با انجام یک فعالیت آن را دوباره روشن کنید)
5 ـ در پنجره به نمایش درآمده در بخش Component Power Usage مجموع مصرف برق به وسیله نمایشگر، پردازشگر مرکزی و هارد دیسک در اختیار شما قرار می گیرد. شما می توانید با افزایش یا کاهش نور صفحه نمایش به میزان دلخواه، مشاهده فیلم یا پخش موزیک و حتی دانلود فایل از اینترنت، تغییرات مصرف انرژی را در این بخش مشاهده کنید.
چنانچه این صفحه را برای مدت یک ساعت باز گذاشته و به انجام فعالیت های روزانه خود بپردازید، در نهایت یک عدد میانگین از مصرف انرژی برق در یک ساعت را کسب خواهید کرد. توجه داشته باشید این عدد بر حسب وات است و چنانچه به عنوان مثال میزان مصرف انرژی توسط لپ تاپ شما در یک ساعت، 500 وات باشد و لپ تاپ شما روزانه چهار ساعت مورد استفاده قرار بگیرد نتیجه برابر با 2000 وات در هر روز خواهد بود که این عدد برای یک ماه (30 روز) معادل 60 هزار وات برابر با 60 کیلووات خواهد شد. در صورتی که میانگین هزینه برق به ازای هر کیلووات نیز 50 تومان باشد، لپ تاپ شما در هر ماه 30 هزار ریال از هزینه های برق مصرفی را به خود اختصاص می دهد.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
گوگل مشهورترین جستجوهای سال 2013 در کل جهان را معرفی کرد
خواندن کامل متن: http://persian.ruvr.ru/news/2014_01_02/126664571/
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:
به گزارش فارس به نقل از فرست پست، قابلیت آگاه شدن از نحوه انتقال و جابجایی و مسیرهای انتقال هم از جمله این امکانات است. در نقشههای به روزشده به جای آنکه صرفا مسیر رسیدن به نقطه ای بر روی نقشه نمایش داده شود، این کار به صورت مرحله به مرحله صورت می گیرد.
در نتیجه این به روزرسانی امکان اینکه کاربر در نقطهای به اشتباه به راست یا چپ بپیچد کاهش مییابد. کاربران همچنین به راه ها و مسیرهای جایگزین نیز دسترسی خواهند داشت. نمایش آنی فاصله و مدت زمان لازم برای رسیدن به مقصد هم در این سیستم پیش بینی شده است.
در حال حاضر این خدمات برای بزرگراه ها و راه های محلی در شهرهای بزرگ در آمریکا در دسترس است. اما در کانادا این خدمات تنها در بزرگراه ها قابل استفاده است و برای ژاپن نیز این سرویس در راههای غیربزرگراهی فعال شده است.
کاربرانی که از خدمات کم سرعت اینترنت استفاده می کنند هم می توانند با ذخیره کردن نقشه های مورد نظر در زمان سفر آفلاین از آنها استفاده کنند. پس از رسیدن به مقصد هم میتوانند از این خدمات نقشه برای پی بردن به زمان و مسیر حرکت ترن ها و هواپیماها و ... استفاده کنند.
موضوعات مرتبط: رایانه ، ،
برچسبها:



















